Betingelser

HANDELSBETINGELSER OG VILKÅR

 

1. GENERELLE OPLYSNINGER

Ann Leivsgarð 

Knabrostræde 1A

1210 København K

TLF: 31 39 00 87

CVR: 2 33022980

 

2. BETALING

Ann Leivsgard modtager online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online, ViaBill, Visa Electron, Maestro, JBC, American Express, Paypal og ApplePay

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Valuta til prissætninger er Kroner (DKK)

 

 

3. LEVERING

Leveringstiden for din ordre er 1-5 hverdage. OBS: Ved lagersalg, udsalg mm. kan der forekomme op til 5 ekstra hverdages levering. 

En forudbestilling vil blive sendt senest i den uge, som er oplyst i produktbeskrivelsen under varen, Der tages forbehold ved forsinkede forsendelser af forudbestillinger.

Ann Leivsgard afsender varer med følgende: GLS - Privat, GLS - Pakkeshop. Du kan vælge at få leveret til din bopæl for 59 kr., og GLS leverer mellem kl. 08:00-16:00.

Du kan også vælge at få leveret til en GLS pakkeshop for 19 kr., og du vil modtage en SMS, når pakken kan hentes. 

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Bestiller du for mere end 399 kr., vil levering til pakkeshop være gratis. 

Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

 

4. FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dages periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail: hello@annleivsgard.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen - dette koster et gebyr på 70 kr. og vil blive fratrukket din ordre. Hvis du ønsker at få din ordre gensendt, vil det koste gebyret på 70 kr.

De 14 dages returret frafalder, hvis varen er taget i brug.

 

5. RETURNERING

Du skal altid rette henvendelse inden en returnering, ved at skrive en mail til hello@annleivsgard.dk. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Du skal sende din ordre retur til os senest 14 dage efter, du har modtaget dit køb. Følgesedlen skal altid vedlægges, når du sender din pakke retur til Ann Leivsgard. 

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, samt at pakken kommer frem til os. 

Pakken skal sendes til vores adresse. Vi henter ikke pakker leveret til en pakkeboks eller postbutik.

Pakken skal sendes retur til:

Ann Leivsgarð 

Knabrostræde 1A

1210 København K

 

6. VARENS STAND VED RETURNERING

Du må prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får intet af købsbeløbet retur. Det er op til Ann Leivsgarð at vurdere varens stand.

 

7. REKLAMATION

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov.

Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation. Der er ikke reklamationsret på lynlåse, knapper, tryk, palietter, perler og blonder samt lukkemekanisme på tasker.

Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd.

Skulle begge parter blive enige om et nedslag i prisen, vil reklamationsretten herefter forsvinde, også selvom det skulle omhandle en ny del på varen. 

Skulle du som forbruger vælge at reparere på en vare, uden først at have aftalt dette med os, vil din reklamationsret bortfalde. 

VIGTIGT - Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen til hello@annleivsgard.dk eller pr. telefon. 

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis fuldt dine fragtomkostninger, ved køb af label gennem os. Hvis du returnerer på anden vis, refunderer vi op til 35 kr., ved fremsendelse af portekvitteringen.