Om Ann

 

 

Hos Ann Leivsgaard vil I møde mig - den stolte frisør – der først og fremmest brænder for mit håndværk. Jeg sætter en stor ære i, at du som kunde føler dig godt tilpas, når du træder ind i salonen, og at fokus altid er 100% på dig. Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten, og jeg kan visuelt nemt finde en frisurer, der passer perfekt til dig. Det er også vigtigt for mig, at du går fra salonen med en frisure, der passer til dine forventninger og ikke mindst den hverdag, du har – hår skal også være nemt at gå til derhjemme, hvor frisøren ikke er ved hånden;)

Jeg elsker alt ved mit fag, og det har allerede på nuværende tidspunkt ført mig vidt omkring. Jeg elsker udfordringer både i det daglige i salonen men også ved ”at komme ud af huset” til diverse kreative opgaver. Jeg er derfor på kurser flere gange om året rundt om Danmark og udlandet, hvor jeg ofte selv er underviseren.

Derudover har jeg blandt andet været med til følgende:  Fashionshow – Illum, Fashionweek, SMS, Musikvideoer, Melodi Gran Prix ,Photo shoots og meget mere.